Pyydä tarjous 050 517 4702

ESA Laiturit

ESA Laiturit alumiininlujaa suomalaista käsityötä

Alumiinirunkoiset laiturit mökille ja rantaan. Suomalaiset ESA Laiturit toimitetaan valmiina elementteinä myös laudoitukset kasattuna, poikkeuksena isommissa laitureissa laudoitus tehdään paikan päällä. Kiinnitystarvikkeet toimitetaan aina laiturin mukana. Rahti onnistuu ympäri suomen omalla kuljetuskalustolla.

Alumiiniset laiturit kestävät käyttöä ja luonnon rasitteita ja ovat lisäksi kevyitä. Alumiini on myös verrattain ympäristöystävällinen rakennusmateriaali. Alumiini on kevyt, pitkäikäinen ja korroosiosta vapaa rakennusmateriaali. Se soveltuu erittäin hyvin myös kierrätykseen.

Laudoituksiin valittavissa painekyllästetty mänty,  Siperian lehtikuusi tai muovikomposiittilaudat.

Uutuusmalli laitureiden ranta-ankkurointiin!

Alumiinirunkoinen rantakehikko ranta-ankkurointiin, RST saranat. Myös kippisaranat laiturin kippaamiseen (Sis. Betonilaatat). Saatavilla kahta eri betonilaattaa: luonnonsora tai mustavalko.

Kysy lisää:

Esa Vahvaselkä, 050 517 4702

Pentti Nikulainen, 050 449 1056 (Keski-Suomi)

 

 

Muoviponttonilaituri

Muoviponttonilaituri sopii jokaiseen rantaan ja ne ovat käyttökelpoisia kohteessa kuin kohteessa. Suosituimmat T- mallin laiturit, päätyosa 2,4*3,3m tai 2,4*5,8m käyntisilta rakentuu 3,3 ja 5,8m käyntisilloista. Laituri voi olla myös suora, leveydeltään 1,2m. Pituus tarpeen mukaan. Suositellaan putkiankkurointia.

Valmistamme myös muoviputkiponttoonilaiturit.

Tolppalaituri

Alumiinirunkoinen tolppalaituri on yksinkertainen ja tyylikäs laituri. Soveltuvat matalahkoon veteen. Edullinen ja silti erittäin tyylikäs mökkilaituri.

Ulokelaituri

Kätevä ja vaivaton uimalaituri jota ei tarvitse nostaa talveksi pois. Vakiomallimme pituus 5,8m. Tilauksesta valmistamme jopa noin 12m pitkiä ulokelaitureita. Ulokelaiturit soveltuvat kalliorannoille ja erityisesti haastaviin kohteisiin ja merelle.

Kallionkylkilaituri

Valmistetaan aina tilauksesta ja pääsääntöisesti asennetaan talvella jään päältä.

Kippilaituri

Valmistamme kippilaiturit tilauksesta, pituus 5,8m leveys 1,2m. Myös asiakkaan mittojen mukaan.
kippilaituri ESA kestävä ja suomalainen


ESA-tuotteet valmistaa Mikkelin hitsauspalvelu. www.mikkelinhitsauspalvelu.fi

Mikkelin hitsauspalvelu, Asentajankatu 2, 50600 Mikkeli / Puh. 050 517 4702
Copyright © Mikkelin hitsauspalvelu 2021

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Haaja