Pyydä tarjous 050 517 4702

Laiturit

ESA-laiturit alumiininlujaa suomalaista käsityötä

Laiturit toimitetaan valmiina elementteinä myös laudoitukset kasattuna, poikkeuksena isommissa laitureissa laudoitus tehdään paikan päällä. Kiinnitystarvikkeet toimitetaan aina laiturin mukana. Rahti onnistuu ympäri suomen omalla kuljetuskalustolla.

Alumiiniset laiturit kestävät käyttöä ja luonnon rasitteita ja ovat lisäksi kevyitä. Alumiini on myös verrattain ympäristöystävällinen rakennusmateriaali. Alumiini on kevyt, pitkäikäinen ja korroosiosta vapaa rakennusmateriaali. Se soveltuu erittäin hyvin myös kierrätykseen.

Laudoituksiin valittavissa painekyllästetty mänty,  Siperian lehtikuusi tai muovikomposiittilaudat.

Uutuusmalli laitureiden ranta-ankkurointiin!

Alumiinirunkoinen rantakehikko ranta-ankkurointiin, RST saranat. Myös kippisaranat laiturin kippaamiseen (Sis. Betonilaatat). Saatavilla kahta eri betonilaattaa: luonnonsora tai mustavalko.

Kysy lisää:

Esa Vahvaselkä, 050 517 4702

Pentti Nikulainen, 050 449 1056 (Keski-Suomi)

 

Betoniponttonilaiturit

Betoniponttonilaiturit ovat laiturimallistomme lippulaiva, kun vaadit tyylikkyyttä ja vähän erilaista ja enemmän. Valmistamme kaksi kokoa: 2,4*5,8m ja 4,8*5,8m. Kulkusillan pituus tarpeen mukaan. Alumiinikaiteet toiveiden mukaan.

Muoviponttonilaiturit

Muoviponttonilaiturit sopivat jokaiseen rantaan ja ovat käyttökelpoisia kohteessa kuin kohteessa. Suosituimmat T- mallin laiturit, päätyosa 2,4*3,3m tai 2,4*5,8m käyntisilta rakentuu 3,3 ja 5,8m käyntisilloista. Laituri voi olla myös suora, leveydeltään 1,2m. Pituus tarpeen mukaan. Suositellaan putkiankkurointia.

Tolppalaiturit

Alumiinirunkoinen tolppalaituri on yksinkertainen ja tyylikäs laituri. Soveltuvat matalahkoon veteen. Edullinen ja silti erittäin tyylikäs mökkilaituri.

Ulokelaituri

Kätevä ja vaivaton uimalaituri jota ei tarvitse nostaa talveksi pois. Vakiomallimme pituus 5,8m. Tilauksesta valmistamme jopa noin 12m pitkiä ulokelaitureita. Ulokelaiturit soveltuvat kalliorannoille ja erityisesti haastaviin kohteisiin ja merelle.

Kallionkylkilaiturit

Valmistetaan aina tilauksesta ja pääsääntöisesti asennetaan talvella jään päältä.


ESA-tuotteet valmistaa Mikkelin hitsauspalvelu. www.mikkelinhitsauspalvelu.fi

Mikkelin hitsauspalvelu, Pursialankatu 15, 50100 Mikkeli / Puh. 050 517 4702
Copyright © Mikkelin hitsauspalvelu 2017

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Haaja