Pyydä tarjous 050 517 4702

Kestävät ESA-laiturit

Hanki kerralla kunnon laituri ja sano laiturihuolille hyvästi! Kotimaiset ESA-laiturit kestävät käytössä ja näyttävät hyvältä. Kotimainen ESA-laituri toimitetaan valmiina elementteinä myös laudoitukset kasattuna, poikkeuksena isommissa laitureissa laudoitus tehdään paikan päällä. Kiinnitystarvikkeet toimitetaan aina laiturin mukana. Rahti onnistuu ympäri suomen omalla kuljetuskalustolla. Hyödynnä myös laiturin asennus- ja huoltopalvelumme.

Alumiinirunkoiset laiturit kestävät käyttöä ja luonnon rasitteita ylivoimaisesti parhaiten ja ovat lisäksi kevyitä. Laudoituksiin valittavissa painekyllästetty mänty, siperian lehtikuusi tai muovikomposiittilaudat.

Sopiva laiturimalli jokaiseen rantaan

Valitse oikea laituri käyttötarpeen ja rannan mukaan. Mikäli laituri pitää nostaa talveksi ylös, on alumiinirunkoinen oikea valinta keveytensä puolesta. Puu-/teräsrunkoinen on valintasi, jos laituri voi talvehtia vedessä. Onko laituri pelkästään uintiin, vai kiinnittyykö siihen hieman isompi vene? Me neuvomme sinua oikean laiturin valinnassa – sovitaan vaikka ilmainen laiturikatselmus rannallasi.

Meiltä myös tukevat uimaportaat.

Vinkkejä laiturin valintaan

Mieti käyttötarpeesi. Onko laituri uimista varten, vai käytätkö sitä oleskeluun ja kiinnitätkö siihen veneen?

Selvitä tuuliolosuhteet, rannan syvyys ja pohjan rakenne, selvitä myös jäätilanne talvisin.

Isojen laiturien asennus kannattaa jättää ammattilaisten käsiin. Meiltä saat laadukkaiden laitureiden lisäksi myös asennuspalvelun.

Varaa ilmainen laiturikatselmus

Oikeanlaisen laiturin valinta voi olla haastavaa. Mikäli olet epävarma siitä millaisen laiturin rannallesi tarvitset, ota yhteyttä ja pyydä ilmainen laiturikatselmus. Opastamme oikean laiturin valintaan, ja teemme sinulle hyvän tarjouksen!

Esa Vahvaselkä
050 517 4702

 

Kysy lisää laitureistamme

Esa Vahvaselkä
050 517 4702
info@esalaiturit.fi

Lataa esite

Laituri esite

 


ESA-tuotteet valmistaa Mikkelin hitsauspalvelu. www.mikkelinhitsauspalvelu.fi

Mikkelin hitsauspalvelu, Asentajankatu 2, 50600 Mikkeli / Puh. 050 517 4702
Copyright © Mikkelin hitsauspalvelu 2020

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Haaja